Kittens

—————————————

We hebben enkele zeer leuke, lieve en prachtig mooie Bengaal kittens die een super huisje zoeken. Onze kittens zijn zeer knuffelig en lief! De foto’s en filmpjes zijn buiten gemaakt in natuurlijk licht om de kittens zo goed mogelijk te laten zien. Uiteraard zijn de kittens lekker bij ons in huis tussen de andere katten en honden, ze zijn dan ook aan alles gewend. De ouders van de kittens zijn getest op PRA, PK-Def en HCM, uiteraard zijn ze vrij van deze ziektes! Onze kittens zijn niet beschikbaar voor de fok (1 nestje is ook fokken..) ! Als u interesse heeft in onze kittens neem dan prive contact met ons op.

0598-742412 / vanmoned@hotmail.com / info@vanmoned.com

——————————————————-

Poesje 1

———————————————————— 

Poesje 2

———————————————————— 

Kater 1

———————————————————— 

We zoeken voor onze Flux een perfecte plek. Flux is een rustige en makkelijke Bengaal poes van 3 jaar. Flux is prima met honden en met kinderen verwachten we geen problemen. Het liefst plaatsen we haar in een rustig huishouden met max 1 andere kat.
Flux is netjes opgevoed en is gewent om altijd in huis te leven. Ze is dan ook alles gewent omtrent het huishouden. Ze wandelt graag buiten in onze afgezette tuin en dit zoeken we dan ook weer voor haar.. Flux heeft bij ons enkele nestjes gehad maar nu is het tijd voor haar om een rustige plek te vinden waar ze haar ”oude” dag kan slijten.. Flux is altijd gezond geweest, meerdere keren getest op HCM, PK-Def en PRA vrij. Als u interesse in haar heeft stuur ons dan een mailtje

info@vanmoned.com