Herplaatsing Laekense / Rehoming Laekenois

15 maanden oude Laekense herder reu beschikbaar

Rhino is een zeer baas gerichte en slimme hond die op zoek is naar een zachtaardige baas die bekend is met Herders het liefste met Laekense. Rhino heeft met vreemde mensen soms wat tijd nodig. Als hij je echter helemaal vertrouwd vergeet hij je nooit meer.

Rhino is alles gewent, vind in de auto rijden prachtig en gaat rustig liggen slapen, hij kan overal loslopen en luisterd perfect, hij slaapt snacht in de bench en ook dit is geen probleem. Rhino is up to date met zijn vaccinaties. Hij is zeer braaf langs de straat en kijken nergens naar, hij loopt netjes aan de riem.

De reden voor herplaatsing is dat hij niet meer vertrouwd is met onze katten, wij zoeken dan ook een huis voor hem ZONDER katten! Rhino is bij ons geboren en altijd geweest. Dit is dan ook niet een hond met een rugzakje

Omdat Rhino een ontzettend leuke hond is en een interessante bloedlijn heeft willen we dat Rhino niet gecastereerd word en beschikbaar blijft voor evt en dekking of dekkingen.. Ook zouden we het leuk vinden als de nieuwe eigenaren eens met hem naar de Laekenfunday zouden willen met hem.