Kittens

—————————————

We hebben enkele zeer leuke, lieve en prachtig mooie Bengaal kittens die een super huisje zoeken. Onze kittens zijn zeer knuffelig en lief! De foto’s en filmpjes zijn buiten gemaakt in natuurlijk licht om de kittens zo goed mogelijk te laten zien. Uiteraard zijn de kittens lekker bij ons in huis tussen de andere katten en honden, ze zijn dan ook aan alles gewend. De ouders van de kittens zijn getest op PRA, PK-Def en HCM, uiteraard zijn ze vrij van deze ziektes! Onze kittens zijn niet beschikbaar voor de fok (1 nestje is ook fokken..) ! Als u interesse heeft in onze kittens neem dan prive contact met ons op.

0598-742412 / vanmoned@hotmail.com / info@vanmoned.com

——————————————————-

Katertje 1 

———————————————————— 

We hebben ook enkele kittens beschikbaar die nog niet klaar zijn om naar hun nieuwe baasjes te vertrekken, zowel poesjes als katertjes. Deze kittens kunnen wel gereserveerd worden. Voor meer info contact ons prive

———————————————————— 

Wij zoeken voor onze super lieve Shredder een foreverhome. Shredder is bij ons geboren en heeft een paar nestjes bij ons gehad maar helaas lijkt ze ineens besloten te hebben ruzie te maken in onze groep.. Om deze reden plaatsen we haar dan ook alleen in een gezin zonder andere katten.
Shredder is een ontzettend leuke en grappige kat, ze is zeer uitgesproken van karakter en stapt op iedereen af, ze komt tot nu toe niet langere tijd echt op schoot liggen maar we denken dat als ze meer rust heeft het een heerlijke schoot kat gaat worden. Voor de rest vind ze knuffelen heerlijk! Shredder is erg nieuwsgierig en ondernemend, kinderen en een andere hond zullen dan ook totaal geen probleem zijn.
Shredder mag niet vrij naar buiten gelaten worden omdat ze erg vrij is en op iedereen afstapt.. een afgezette tuin zal ze wel geweldig vinden!
Als u intresse in haar heeft stuur ons dan een mailtje